dilluns, 12 de gener del 2015

FESTA per L'EDUCACIÓ de la COMUNITAT EDUCATIVA del municipi D'ALGAIDA

Els darrers anys en el món de l’educació han esdevingut nombrosos conflictes que han fet que l’escola, l’ensenyança, l’educació i totes les persones que són protagonistes implicats passin a primer terme de les informacions i dels actes que s’han anant fent arreu de les illes.
S’han organitzat diversos grups de debat (Llibre verd, Docents Balear Tour, Illes per un pacte, Menorca Edu21...) que volen recollir les vivències, coneixements, experiències de les persones que els importa l’educació i creuen que se n’ha de tenir cura, amb la finalitat de crear un document i lliurar-ho als responsables polítics perquè s’adonin del que realment importa als pares i mares, docents, alumnes, padrins i padrines, polítics... D’aquesta manera s’intenta marcar quines són les línies bàsiques on hauria d’anar l’educació fent-la sortir del mercadeig polític que ha estat sotmesa aquests anys.
Des de l’AMPA d’Algaida i de l’Assemblea de docents del CEIP Pare Bartomeu Pou creiem que es bàsic fer una aportació a aquest esdeveniment que s’està gestant i és per això que hem volgut organitzar una jornada festiva per recollir aquestes idees i vivències de les persones que estam participant en l’educació des dels diferents àmbits.
El dia 1 de febrer ho farem junts. Els pares, mares, padrins, padrines, polítics i mestres encetarem una jornada de diàleg, idees, crítica, projecció... i els nins i nines faran uns tallers i activitats on, mitjançant el joc i el lleure, ens descobriran com és l’escola que volen. A més, després de la feina, farem un dinar de germanor per acabar aquesta jornada.
Amb tot el material generat en aquesta jornada, una comissió elaborarà un document de conclusions que es posaran a disposició de tots els participants i dels diferents grups de debat que recullen la informació que van enviant tots els pobles de les Illes.
Us esperam perquè ja sabeu:
TOTS SOM IMPORANTS!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada